keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tehtävä: Google Analytics

Sain Googe Analyticsin toimimaan.  Vaikuttaa loistavalta palvelulta, jota voin hyödyntää heti oikeassa toiminnassa.

Minulla on ollut nettisivut ammoisista ajoista, joiden yhtenä tarkoituksena on jakaa peruslaskelmia ja muuta materiaalia opiskelijoille ja koulutettaville. Kätevää, kun ei tarvitse, kuin mennä sivuille www.kaiselander.net.

Sivuilla on ollut jakelussa kohtuullisen paljon materiaalia veloituksetta ja näitä materiaaleja on yrittänyt myydäkin kohtuullisen heikolla menestyksellä.

Nyt onkin mielenkiintoista nähdä ketä sivulla yleensä käy opiskelijoiden lisäksi.

Sain Ganalyticsin toimimaan blogisivustolla, mutta en  omilla nettiisuilla. Kopioin koodin sinne,  mutta analytics ei tunnista sivua. Pitää jatkaa viritystä.

Blogisivuilla näyttää toimivan.

Erittäin käyttökelpoinen väline, jota pitää ilmanmuuta käyttää.

2 kommenttia:

  1. En löytänyt ko. koodia ainakaan etusivultasi, asensitko koodin sinne?

    Lisäksi suosittelen muuten aina linkkien (varsinkin omien!) laittamista blogeissa tai muilla www-sivuilla oikeina linkkeinä. Tämä parantaa käytettävyyttä ja lisää hakukoneoptimoinnin tehoa.

    VastaaPoista
  2. Yritin sitä koodiakin, mutta taisi jäädä vaiheeseen.
    Totta nuo linkit. Mulla ei ole nykyisissä hommissa oikein ollut hirmuista tarvetta myydä kauheasti mitään. Hommia vähän likaakin. Olen sellainen harrastelija konsultti, mutta en polje hintoja, kun ei halua liikaa kiirettä. Hallifirmaankin ei juuri haeta asiakkaita suuresta yleisöstä.

    VastaaPoista